Програма СБУ «На тебе чекають вдома» повернула до рідних ще одного бойовика



Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» повернули до мирного життя ще одного колишнього бойовика так званої «ЛНР».
Мешканець Лисичанська розповів правоохоронцям, що до лав незаконних збройних формувань терористів потрапив у 2014 році фактично примусово. «Повертався пізно додому, був затриманий місцевим патрулем. Вранці, після ночі тримання під вартою, мене поставили перед фактом – маю вступити в «ополчення». Вибору я не мав» – повідомив чоловік.
Проте вже після двох тижнів перебування в бойовиків він прийняв рішення залишити незаконне збройне формування та виїхав до Російської Федерації, де переховувався протягом двох років. «Ополченець» боявся повертатися додому, побоюючись кримінальної відповідальності за перебування серед терористів.
Родичам чоловіка стало відомо про Програму СБУ «На тебе чекають вдома. Саме вони переконали колишнього «ополченця» скористатися нею. «Звичайно, я сумнівався, сьогодні ‒ не жалкую. Попри своє минуле, конфліктів з місцевим населенням я не маю, роботу також вдалося знайти. Це краще ніж воювати» ‒ наголосив чоловік, звертаючись до всіх бойовиків, хто також хоче повернутися до мирного життя.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *