Вибори нового складу РГК при НАБУ: 56 кандидатів від 35 організацій (СПИСОК ОНОВЛЕНО)

Уже наступної середи, 31 травня, усі громадяни, які проживають на території України зможуть проголосувати за кандидатів до Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України. Голосування триватиме з 9:00 до 21:00 на офіційному сайті Бюро.

Звертаємо увагу, що до участі у конкурсі допущені ще два кандидати, які врахували зауваження робочої групи з обрання нового складу Ради громадського контролю при НАБУ та подали необхідний перелік документів у належному вигляді. 

Таким чином загалом на членство у складі РГК претендують 56 кандидатів від 35 громадських об’єднань. Повний перелік кандидатів до складу Ради, а також докладна інформація про них розміщена на офіційному сайті НАБУ.

Захист процесу голосування від зовнішнього втручання забезпечуватиме Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України. Моніторинг процесу голосування забезпечуватиме ГО «Електронна демократія».

Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», ознайомитися з яким можна на сайті Бюро.

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *