Ігор Стокоз привітав школярів Очеретиного зі свято Останнього дзвоника

Сьогодні у Очеретинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів Ясинуватьської районнної ради. Привітати випускників та інших школярів школи завітали заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз та голова Ясинуватської РДА Сергій Добряк.

На святковій лінійці Ігор Стокоз звернувся до присутніх та передав вітання від голови облдержадміністрації Павла Жебрівського та привітав випускників зі святом. «Сьогодні дуже важливий для вас день – ви починаєте новий етап у своєму житті, в той період коли Україна знову захищає свою незалежність. Сьогодні ми невпинно рухаємося в напрямку європейського майбутнього. Сподіваюсь, що ті знання, які ви отримали тут дозволять вам навчатися у найкращих вищих навчальних закладів не тільки України , а й Європи», – зазначив Ігор Стокоз. Також він побажав всім миру, терпіння та  наснаги.

Також він передав Очеретинській школі шкільний автобус ISUZU, які придбали в рамках обласної програми Шкільний автобус при співфінансуванні 70/30, де 70% обласний бюджет а 30% бюджет Ясинуватського району. Раніше за цією ж програмою Ясинуватський район отримав ще  2 автобуси. Окрім цього Ігор Стокоз передав книжки письменників Донеччини.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *