У Миколаївці пройшли останні дзвоники

У школі №2 міста Миколаївка Слов’янського району пройшов останній дзвоник. Вчителі попрощалися з учнями дев’ятих та одинадцятих класів. У доросле життя випускників сьогодні провели також у миколаївській гімназії та інших школах міста.

Вчителі та батьки радісно вітали випускників школи та звернулись до них з щирими побажаннями легкого життєвого шляху. До привітань також долучилась начальник відділу з питань впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Ірина Фролова. Вона від імені голови Донецької ОДА Павла Жебрівського привітала учнів зі святом та побажала успіхів у подальшому навчанні та роботі.

«До цього свята маю честь від Донецької облдержадміністрації подарувати школі книги про Олексу Тихого, нашого видатного земляка. Сподіваюсь, що молодші школярі стануть справжніми українцями, а випускники з честю будуть відстоювати інтереси рідного краю», – зауважила Ірина Фролова.

Керівництво школи подякувало Донецькій ОДА за проведення термомодернізації школи та повну заміну вікон. Директорка висловила сподівання, що обласна влада і надалі підтримуватиме школу та сприятиме її розвитку.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *