У Слов’янську пройшов фінал обласної спартакіади серед держслужбовців

26 травня в Слов’янську на базі міського хіміко-механічного технікуму відбулися фінальні змагання спартакіади серед збірних команд державних службовців Донецької області.

Їх учасниками стали 9 команд, які були сформовані за підсумками відбіркового етапу, що проводився протягом березня-квітня. Держслужбовці представляли Донецьку обласну державну адміністрацію та 8 районів: Бахмутський, Великоновосілківський, Костянтинівський, Мангушський, Мар’їнський, Олександрівський, Покровський, Слов’янський.

Зазначимо, що до складу команди Донецької облдержадміністрації були включені представники департаменту економіки, департаменту екології та природних ресурсів, управління автомобільного транспорту, управління містобудування та архітектури, управління у справах сім’ї та молоді, департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій, департаменту житлово-комунального господарства, департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації, головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, управління Пенсійного фонду України в Мар’їнському районі Донецької області, Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, головного територіального управління юстиції у Донецькій області, головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області.

Учасників привітали почесні гості: керівник апарату Слов’янської райдержадміністрації Лариса Медведєва, голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов. Старт змаганням дав головний суддя Дмитро Брежнєв.

Держслужбовці визначали кращих в п’яти видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

За підсумками фінальних змагань Спартакіади найкращою стала команда Великоновосілківського району, яка набрала 392 очки. Друге місце посіли представники Слов’янського району (388 очок), третє – Мангушського району (371 очко), четверте – Донецької обласної державної адміністрації (292 очки).

Держслужбовці Великоновосілківського району стали переможцями змагань з настільного тенісу, були другими у волейболі, футзалі, шашках та шахах.

Команда Слов’янського району посіла перші місця у футзалі, шахах, шашках, друге – у настільному тенісі, третє – у волейболі.

Представники Мангушського району були першими у волейболі, третіми – у футзалі, настільному тенісі, шахах та шашках.

Кращі держслужбовці в особистих та командних змаганнях були нагороджені кубками, медалями та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Відзначимо, що за підсумками обласної спартакіади буде сформована збірна Донеччини, яка представить регіон на фінальних всеукраїнських змаганнях серед команд державних службовців (їх проведення заплановане у вересні в Чорноморську Одеської області).

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *