Бойовик з Донецька повернувся до батьків за Програмою СБУ «На тебе чекають вдома»



Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» переконали у можливості повернення до нормального життя колишнього бойовика так званої «ДНР».
Правоохоронці встановили, що у жовтні 2014 року уродженець Донецька приєднався до одного з незаконних збройних формувань самопроголошеної республіки. «Служив в різних «військових частинах ДНР», працював переважно водієм» ‒ розповів чоловік. За не тривалий період перебування в рядах бандформувань так званого «ДНР» він став інвалідом: лишився без двох пальців лівої руки та отримав травму щелепи. Після цього чоловік вирішив залишити «службу» та перебрався до батьків на контрольовані українською владою території.
Про Програму СБУ «На тебе чекають вдома» він дізнався через Інтернет. Остаточне рішення допомогли прийняти батьки, оскільки чоловік був упевнений у тому, що Програма створена спеціально, щоб виманювати людей з непідконтрольних Україні територій. Але скориставшись нагодою, чоловік переконався, що Програма дійсно працює. «Звичайно, рішення повернутися до мирного життя було продиктовано швидше обставинами, однак, якби я знав що так вийде, то давно б склав зброю. Закінчуйте служити – воно того не варте», ‒ звернувся колишній бойовик до тих, хто ще продовжує перебувати у складі бандформувань «ДНР».
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *