Донецьку область відвідала делегація Фонду Фрідріха Науманна

До Донецької області завітала делегація німецького Фонду Фрідріха Науманна за демократію на чолі з програмним менеджером українського офісу Фонду Володимиром Олійником. Метою візиту є ознайомлення з суспільно-політичним та економічним станом у області.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз подякував представникам міжнародної організації за сприяння демократичним процесам в Україні та повідомив про значне загострення ситуації на лінії розмежування. Він заявив, що після обстрілів з боку бойовиків у місті Красногорівна значних пошкоджень зазнали школа №2 та міська лікарня.

Директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксана Головко повідомила, що на Донеччині починається розвиток малого та середнього бізнесу, підприємці виходять зі своїми товарами на європейський ринок. За її словами, активізація бізнесу пов’язана зі значною інвестиційною діяльністю міжнародних донорів.

Депутат Парламенту Республіки Молдови, Голова Комітету Національної безпеки, оборони та громадського порядку Роман Боцан заявив, що Республіка Молдова разом з іншими європейськими країнами і надалі виступатиме на боці інтересів України на міжнародній арені. Усі делегати висловили підтримку реформам та змінам, які зараз проходять у Донецькій області.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *