У червні Україна приймає чемпіонат Європи зі стрибків у воду …

У червні Україна приймає чемпіонат Європи зі стрибків у воду
Довгоочікувана європейська першість відбудеться з 12 по 18 червня у столичному Палаці водних видів спорту «Ліко-арена».

Нагадаємо, право на проведення чемпіонату Європи зі стрибків у воду Україна отримала у липні минулого року.

За медалі Європи до Києва їдуть боротися понад 140 спортсменів з 24 країн. Оптимістично налаштована на змагання головний тренер національної збірної України, луганчанка Тамара Токмачева. Тренер зазначає, що до команди національної збірної були відібрані 12 кращих спортсменів.

«Є всі підстави говорити про те, що команда, як і раніше, виступаючи на чемпіонатах Європи, буде з медалями», – зазначила Тамара Токмачова.

На європейській першості Україну представлятимуть 12 спортсменів, 7 з яких – представники Луганської області, це: Олександр Горшковозов, Олег Колодій, Ганна Письменська, Ганна Красношлик, Анастасія Недобіга, Софія Лискун та Валерія Люлько.

Для двох останніх спортсменок – Софії та Валерії, чемпіонат Європи стане дебютом на змаганнях такого рівня серед дорослих.

Нагадаємо, збірна України зі стрибків у воду є одним з лідерів в Європі. У 2012 році наша команда стала абсолютним чемпіоном Європи, а в минулому році у Лондоні з 8 медалями (3 золотих, дві срібних і три бронзових) посіла третє загальнокомандне місце.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *