Відбувся зліт скаутських, історико-краєзнавчих організацій Донецької області, присвяченому відзначенню 90-річчя «Кам’яним могилам»

З 25 по 28 травня 2017 року у Нікольському районі управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації при підтримці Нікольської райдержадміністрації організували та провели зліт скаутських, історико-краєзнавчих організацій Донецької області, присвяченому відзначенню  90-річчя «Кам’яним могилам». У заході прийняли  участь біля   100 осіб з м.м. Покровська, Мирнограда, Волновахського р-ну, а також завітали гості з м.м.Запоріжжя, Харкова та Київа. Для учасників табору було облаштовано місце перебування: завезені дрова, питна вода, туалети, а також увесь час з учасниками були медичні працівники та правоохоронці.

 Коли зібрались всі учасники зльоту,  розташували наметовий табір відбулось урочисте відкриття та  розподіл учасників на 3 табори та  6 підтабора, у кожного підтабора був свій патрульний та керівник, а також своя назва та девіз.  Протягом чотирьох днів, діти  мали змогу прийняти участь у різноманітних майстер-класах, конкурсах, у Обласному фестивалі «Дике Поле», відвідати заповідник «Кам’яні могили».

По закінченню заходу всі учасники отримали  пам’ятні подарунки, призи, а головне добрий настрій та теплі спогади.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *