Взаємодія і підтримка: міжнародні експерти змінюють підходи працівників прокуратури до питань зовнішньої комунікації відомства

Консультативна місія Європейського Союзу в Україні вносить вагомий внесок в розвиток та реформування органів прокуратури з метою реалізації та впровадження європейських стандартів в роботу відомства.

Професійними та досвідченими фахівцями місії у співпраці з Генеральною прокуратурою України вже досягнуто значних результатів у зміні підходів прокурорів до своєї діяльності, установленні демократичних принципів у роботі.

Одним з прикладів є організація та проведення Консультативною місією ЄС в Україні 25.05.2017 конференції на тему: «Зміна парадигм в урядових комунікаціях».

«Прозорість є однією із засад діяльності прокуратури. Відкритість та зовнішня комунікація – запорука побудови довірливих конструкцій співпраці між правоохоронцями та громадянами, що сприяє утвердженню законності в державі» – основна теза заходу пролунала для учасників конференції – представників відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України.

Окремим питанням на заході висвітлено аспекти боротьби з корупцією, у тому числі застування превентивних заходів, необхідність викорінення корупційних проявів не лише кримінально-правовими заходами, а і зміні підходу пересічного громадянина до корупційної ситуації, виховування внутрішньої нетерпимості до цього явища.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *