Очільник області з робочим візитом відвідав Красногорівку

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський відвідав в рамках робочого візиту м. Красногорівку, оглянув наслідки недільних обстрілів – пошкоджену  школу та лікарню.
Наразі рятувальники ДСНС розбирають завали і обстежують приміщення на наявність  вибухонебезпечних елементів.
«Потім зробимо експертизу і внесемо відповідні зміни до проекту. Справа у тому, що саме цю школу визначено опорною і на неї вже було зроблено проектно-кошторисну документацію. Зробимо усі підготовчі роботи і візьмемось за відбудову школи», – наголосив голова облдержадміністрації.
Також в ході візиту очільник області відвідав районну лікарню в Красногорівці. Він зазначив, що так само, як по школі, після ліквідації завалів, обстеження саперами ДСНС і експертизи буде прийнято рішення про відбудову лікарні. Павло Жебрівський дав доручення керівнику департаменту охорони здоров’я разом із головним лікарем ЦРЛ впродовж двох тижнів розробити концепцію, якою має бути районна лікарня в Красногорівці з урахуванням того, що після медичної реформи Мар’їнський район входитиме до Покровського госпітального округу. Наразі поліклінічне відділення із зруйнованого приміщення тимчасово перенесемо до приміщення садочка “Сонечко”.
Очільник області доручив також вирішити питання із приміщеннями для неврологічного відділення та стоматології, щоб вони нормально функціонували і надавали людям необхідну допомогу.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *