У Луганській області відзначають День захисту дітей Сьогодні, 1 червня, у …

У Луганській області відзначають День захисту дітей

Сьогодні, 1 червня, у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва з нагоди Дня захисту дітей відбулись святкові заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Участь у заходах взяли заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Раїса Родіна, представники педагогічних колективів освітніх закладів та їх маленькі вихованці.
«Шановні діти, батьки та опікуни, сьогодні у всьому світі відзначають День захисту дітей. Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза бажаю маленьким жителям області яскравого та цікавого літнього відпочинку, аби восени повернутися до шкіл та дитячих садків з новими силами, бадьорими та оздоровленими. Батьки та опікуни, дякуємо за те, що даруєте увагу і турботу дітлахам, оточуєте їх своєю любов’ю і теплом, робите внесок у майбутнє Луганщини», – сказала у вітальному слові Ольга Лішик.
Під час свята опікуни, прийомні батьки, співробітники відділів у справах дітей міст і районів Луганської область були отримали обласні відзнаки.
Свято продовжилось веселими виступами танцювальних колективів та номерами за участю клоунів, які супроводжувалися дитячим щасливим сміхом.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *