Міністр енергетики вугільної промисловості відвідав Донецьку область

Сьогодні Міністр  енергетики вугільної промисловості Ігор Насалик  з робочим візитом  відвідав м. Вугледар.  

В ході візиту він провів розширену нараду за участю заступника голови облдержадміністрації Віктора Ремського, директора департаменту розвитку базових галузей промисловості Артема Літвинова, генеральних директорів державних вугледобувних підприємств Донецької та Луганської областей, голів шахтарських міст і профспілок пройшла на базі ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1».

Міністр презентував концепцію розвитку вугільної промисловості, яка знайшла позитивний відгук з боку представників вугільних підприємств. В ході наради була обговорена низка питань, які турбують шахтарські колективи, а також керівників міст з моноструктурою госпродарського комплексу, основою якого є вугільна промисловість. По закінченні наради  Ігор Насалик подякував усім за роботу,  побажав успіху та спільної  плідної праці.

Програму візиту продовжила робоча зустріч з керівниками вугільних підприємств Донецької та Луганської областей. Також Ігор Насалик мав змогу ознайомитися з промисловим майданчиком ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське» №1 та відвідати гірничі виробки шахти.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *