На Сумщині та Луганщині прикордонники затримали 3 українців, які переносили ящики з курячими яйцями та свійською птицею

Учора прикордонники Сумського та Луганського загонів не допустили переміщення до Росії товарів поза пунктами пропуску.

 Так, в ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд Сумського загону виявив на напрямку кордону між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля, за допомогою приладів спостереження рух невідомих осіб в бік держрубежу.

Негайно висунувшись у вказаному напрямку, прикордонний патруль за допомогою службового собаки біля кордону затримав двох громадянин України, які намагалися незаконно перемістити на територію Росії поза встановленими пунктами пропуску 6 ящиків з курячими яйцями.

Наразі вантаж курячих яєць, загальна кількість яких склала майже 1800 штук, доставлено до прикордонного підрозділу. Їх встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 28 та 26-річного мешканців прикордоння складені відповідні документи

А на Луганщині громадянин України намагався перемістити до Росії  близько 550 качат та курчат. Чоловіка з 7 ящиками «живого товару» затримали на напрямку н.п. Ноздрівка за 15 метрів від кордону з Росією.

На порушника складено документи, справу скеровано до суду. Свійську птицю передано до ДФС.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *