До уваги ВПО та фізичних осіб-підприємців! Міжнародною Організацією з Міграції оголошено конкурс з мікропідприємництва!

Міжнародна Організація з Міграції (МОМ) оголошує набір кандидатів на конкурсній основі в рамках проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні».

Учасниками можуть бути внутрішньо-переміщені особи та ФОП з досвідом ведення бізнесу не менше 6 місяців та наявним виробничим приміщенням.

Відібраними учасниками буде пройдено дводенний тренінг з мікропідприємництва та написано бізнес-план, який необхідно захистити.

Умовою отримання гранту (до 1700 фунтів стерлінгів) є готовність власного внеску у розмірі 30 відсотків, або власний внесок у розмірі 10 відсотків та працевлаштування однієї особи.

Контактною особою для подання заявок на участь є Різк Наталія.                         Телефон 050-625-00-14.

Вниманию ВПО и физических лиц-предпринимателей!
Международной Организацией по Миграции объявлен конкурс по микропредпринимательства!

Международная Организация по Миграции (МОМ) объявляет набор кандидатов на конкурсной основе в рамках проекта «Интеграционная и стабилизационная поддержка путем обеспечения средствами существования внутренне перемещенных лиц и населения, пострадавшего в результате конфликта в Украине».

Участниками могут быть внутренне перемещенные лица и СПД с опытом ведения бизнеса не менее 6 месяцев и имеющимся производственным помещением.

Отобранными участниками будет пройден двухдневный тренинг по микропредпринимательства и написано бизнес-план, который необходимо защитить.

Условием получения гранта (до 1700 фунтов стерлингов) готовность собственного взноса в размере 30 процентов, или собственный взнос в размере 10 процентов и трудоустройства одного человека.

Контактным лицом для подачи заявок на участие является Ризк Наталья.             Телефон 050-625-00-14.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *