Успішне працевлаштування як результат цілеспрямованої діяльності служби зайнятості

Все найчастіше до центрів зайнятості звертаються військовослужбовці, які, повертаючись із пекельного «колеса війни», не втрачаючи час, починають відновлювати своє мирне життя. Деяким це вдається з легкістю, а деяким доводиться звертатися по допомогу, зокрема – у пошуку роботи.

 У листопаді 2016 року до Мангушського районного центру зайнятості з питанням працевлаштування звернувся Павло Понятовський. Щойно звільнившись зі служби у збройних силах, молодий чоловік приступив до активного пошуку роботи.

 У зв’язку з тим, що у сільській місцевості професія кухаря є не такою затребуваною, як у великих містах, спеціаліст центру зайнятості запропонувала хлопцеві здійснити підбір роботи у місті Маріуполь, яке є найбільш доступним за транспортною сполучністю. Із цією пропозицією Павло одразу погодився, і вже за три місяці для юнака з’явилася підходяща вакансія кухаря у ФОП Зуєнко Л. П. в ресторані «Вімарко».

За допомогою консультації та порад спеціаліста з профорієнтації служби зайнятості щодо проходження співбесіди з роботодавцем та складанню резюме, Павло успішно пройшов співбесіду та за умовами роботодавця був направлений на попередню перепідготовку. Співробітниками Мангушського районного центру зайнятості було організовано стажування хлопця на підприємстві ФОП Зуєнко Л. П.

Майже через місяць навчання цілеспрямованість, відповідальність і талановитість юнака принесли заслужені плоди – Павла було працевлаштовано у ресторан на вакансію кухаря.

Колектив Мангушського районного центру зайнятості вітає Павла з успішним досягненням мети та бажає успіхів і творчої наснаги у новій цікавій роботі!

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *