Сєвєродонецьк долучився до арт-акції «Молодь проти ненависті» У міському …

Сєвєродонецьк долучився до арт-акції «Молодь проти ненависті»

У міському Палаці культури м. Сєвєродонецька у рамках арт-акції «Молодь проти ненависті» відбулася низка молодіжних заходів, приурочена до Дня молоді та Дня Конституції України.

Організаторами акції у регіоні виступили Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням молоді та спорту Луганської облдержадміністрація, до яких долучилися Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень й Асоціація КВК України.

У холі на гостей чекала велика виставка фоторобіт «Позитив» Леоніда Шевчука. Крім цього, там можна було ознайомитися з тематичними малюнками «Nohate» художника-карикатуриста Василя Вознюка.

Проте найбільш очікуваним став виступ команд КВК, які приїхали з Харкова, Маріуполя та Черкас. Під час заходу вони активно спілкувалися з публікою, яка, у свою чергу, з радістю оцінювала жарти гучними оплесками.

Під час виступу веселих та кмітливих біля сцени працювала «Пошта добра». Тобто глядачі залишали у цій поштовій скриньці свої побажання. Автори найоригінальніших листівок отримали подарунки – книжки.

«Приємно стати учасником такого захопливого дійства. Зі сцени пролунало багато дотепних жартів та влучних фраз! Дуже рада, що Луганщина не вперше приймає таку акцію. Дякую всім, хто став учасниками та гостям заходу, – сказала заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна.

Нагадаємо, що арт-акція «Молодь проти ненависті» крокує містами країни. Її учасники вже завітали до міста Лубни Полтавської області, побували учасники і в місті Рубіжне.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *