Юрій Гарбуз вручив поліцейським нові службові авто, а рятувальникам – …

Юрій Гарбуз вручив поліцейським нові службові авто, а рятувальникам – спецобладнання

Сьогодні, 27 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в урочистій обстановці передав ГУ Національної поліції України в Луганській області сертифікати на 13 службових транспортних засобів, а ГУ ДСНС України в Луганській області – сертифікати на сучасні спеціальні засоби порятунку.
Для оновлення парку автотранспорту співробітники поліції отримали вісім автомобілів спеціалізованого призначення «ЗАЗ ВИДА» для службового використання в оперативній діяльності та п’ять автомобілів спеціалізованого призначення АЗУ на базі KrAZS-АЗ для перевезення осіб, взятих під варту.
У свою чергу, рятувальники отримали сертифікати на 30 одиниць пожежних стволів «PROTEX» та 1325 пожежних рукавів.
«Безпека нашої Луганщини – пріоритет обласної влади. Тому нами реалізується програма підтримки правоохоронних органів. Сподіваюсь, що ця техніка слугуватиме охоронцям правопорядку та рятувальникам», – наголосив Юрій Гарбуз.
Керівники зазначених відомств подякували голові облдержадміністрації за підтримку і запевнили, що правоохоронці та рятувальники з гідністю та самовідданістю будуть нести службу, захищаючи мир та безпеку громадян.
Варто зазначити, що передача стала можливою завдяки реалізації Регіональної цільової програми розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення у Луганській області на 2016-2017 роки. Протягом часу дії Програми передбачено фінансування заходів понад 63 млн грн.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *