У Миколаївці провели зустріч щодо участі суспільства у прийнятті рішень в громадах

Представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації взяли участь в інформаційній зустрічі «Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах», яка відбулась 27 червня в місті Миколаївка за участі представників об’єднаних територіальних громад Донецької області, представника Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лідії Євтушенко, а також представників Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ.

Організатором вищезазначеного заходу виступила Миколаївська міська об’єднана територіальна громада за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України», яка працює в Україні як фундамент суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави.

Проведення зустрічі було спрямовано на підтримку розвитку об’єднаних територіальних громад в багатьох важливих питаннях. Інформаційна зустріч пройшла у форматі тематичних і практичних семінарів за наступними напрямами:

  • Підготовка проектів з місцевого розвитку.
  • Без мешканців не вдасться: запрошення до діалогу.
  •  

    Департамент інформаційної та внутрішньої

    політики облдержадміністрації

    Джерело

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *