У Генпрокуратурі відбувся тренінг з організації комунікації працівників органів прокуратури (ФОТО)

29-30 червня 2017 року у Генеральній прокуратурі України відбувся тренінг з організації зовнішньої та внутрішньої комунікації працівників органів прокуратури та щодо базових методів риторики, організований і проведений спільно з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні та представниками Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем».

Заступник Генерального прокурора України Анжела Стрижевська, відкриваючи тренінг, наголосила на важливості навчання і самовдосконалення прокурорів у цьому напрямку.

Також на заході була присутня заступник Голови Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Жоель Ваштер. «Ефективна комунікація є критично важливою для будь-якої організації, адже, забезпечуючи постійний прямий та чіткий посил, інституції і установи можуть отримати підтримку від суспільства та збудувати консенсус», – зазначила вона.

Працівники Генеральної прокуратури прослухали виступи щодо інструментів комунікації, підготовки повідомлень, ефективного проведення інтерв’ю та основних принципів риторики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *