В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей Донецької області пройшли заходи з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції Україні

В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі пройшли заходи з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції Україні.

Вихованці в закладах переглядали та обговорювали  відеоматеріали та документальні фільми, мультимедійні презентації, інформаційні повідомлення:               «28 червня – День Конституції України», «З історії Конституції України».

Вихователі провели з дітьми виховні години: «Конституція – основний Закон нашого життя», «Сторінками історії. День Конституції», «Державні символи України».

Адміністрація центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Торецька організувала книжкову виставка «Конституція України – основний закон моєї держави».

Діти разом з дорослими підготували майстер-клас по виготовленню українських сувенірів та подарунків.

В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Добропілля, Слов’янськ, та Великоновосілківському районі пройшла виставка дитячих малюнків: «Правовий оберіг Державності», «Я живу в Україні».

Служба у справах дітей облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *