Юрій Луценко вручив Евеліні Нефертарі медаль «За працю і звитягу»

Генеральний прокурор Юрій Луценко вручив відзнаку Президента України – медаль «За працю і звитягу» Евеліні Нефертарі – спеціалісту з надання консультативних та практично-аналітичних послуг з дослідження відеозаписів за фактом масових вбивств та спричинення тілесних ушкоджень громадянам у ході акцій протесту у місті Києві у листопаді 2013 – лютому 2014 років.

Юрій Луценко подякував Евеліні Нефертарі за виконану кропітку роботу і наголосив, що це є величезним вкладом у розслідування розстрілу Небесної сотні.

Довідково:  керівник волонтерського центру Евеліна Нефертарі провела досить копітку роботу та створила унікальне відео про події Революції Гідності.



Для створення цього відео нею було використано велику кількість записів. Вказане відео є посекундною синхронізацією розстрілу Небесної сотні з різних камер вранці 20 лютого 2014 року.

Загалом синхронізовано відеозаписи і фотоматеріали більше ніж сотні авторів.

Таким чином, трагічні події Революції Гідності представлені з різних ракурсів.



В зазначений часовий проміжок було вбито 45 з 48 учасників Майдану і двоє силовиків, а результати виконаної роботи дають можливість робити висновки про розвиток подій.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *