На Донеччині триває літня оздоровча кампанія

Однією з найважливіших завдань нашої країни на сучасному етапі є реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей. Адже   підростаюче покоління є майбутнім потенціалом суспільства, від стану  здоров’я якого залежить подальший розвиток держави.

Незважаючи на складну ситуацію, яка триває на території Донеччини, Донецькою обласною державною адміністрацією здійснюються всі можливі заходи для якісного проведення літної оздоровчої кампанії.  

Так, 29 червня 2017 року з метою захисту дітей, які проживають у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення до Дитячого оздоровчого центру санаторного типу «Миргородський» Полтавської обласної ради прибуло 25 дітей на ІІ зміну з м. Авдіївка, м. Торецьк, Мар’їнсьекого та Бахмутського районів.

Також, 30 червня 2017 року 498 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі дітей із сімей переселенців та учасників АТО відправились на оздоровлення та відпочинок до дитячого оздоровчого центру «Сонячний берег», який розташований в оригінальному природному куточку на узбережжі Чорного моря смт Сергіївка  Одеської області. З дітьми працюватимуть педагоги-організатори, спортивні фахівці, адже головна мета організації відпочинку у центрі – розвиток спортивних і творчих здібностей дитини. Протягом 21 дня діти братимуть участь у змаганнях та іграх на узбережжі моря, футбольних матчах, екскурсіях, «Козацьких забавах» тощо.

Додатково повідомляємо, що стосовно питань  літнього оздоровлення дітей, батькам необхідно звертатися до відділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

За інформацією  управління  у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *