Діти з прифронтового Кримського два тижні відпочиватимуть у Трускавці Діти …

Діти з прифронтового Кримського два тижні відпочиватимуть у Трускавці

Діти віком від 7 до 17 років з села Кримське, що на Луганщині, яке знаходиться під постійними обстрілами проросійських терористів, два тижні відпочивали в таборі під Києвом.

Тепер ще два тижні вони оздоровлятимуться в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» Міністерства оборони України. Відпочинок дітей є повністю безкоштовним. Захід проведено під патронатом Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака.

«За допомогою волонтерів ми організовуємо відправлення дітей з села Кримське Луганської області до м. Трускавець – в Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» Міністерства оборони України. Міністр оборони робить таку справу вже не вперше», – зазначив заступник Міністра оборони України генерал-майор Олег Шевчук.

Директор Навчально-виховного комплексу Кримська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу Новоайдарського району Луганської області Ірина Бугера розповіла, що військові допомагають їх закладу в усьому.

«У нашому навчально-виховному комплексі зараз 43 дитини – 34 учні та 9 дошкільнят. У червні ми отримали запрошення від Міністерства оборони України та волонтерів, щоб діти приїхали в літній табір під Києвом «Лісова застава». І батьки одразу погодилися», – повідомила вона.

Крім того, після екскурсії у Водно-інформаційному центрі «Музей води» в Києві на них чекав обід та святковий концерт у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.

http://www.mil.gov.ua/news/2017/07/01/diti-z-prifrontovogo-krimskogo-vidpochinut-v-czentri-medichnoi-reabilitaczii-ta-sanatornogo-likuvannya-truskaveczkij-minoboroni/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *