На Луганщині прикордонники затримали два транспортні засоби, якими порушники намагались

Транспортні засоби, які прямували до Росії поза пунктами пропуску, затримали учора прикордонники Луганського загону.

Інформацію про можливе порушення державного кордону прикордонники отримали напередодні. В результаті перевірки в районі населеного пункту Новознам`янка Луганської області прикордонний наряд затримав транспортний засіб, що рухався в бік Росії. Затримання відбулось за 5 метрів від держрубежу. У вантажівці «УАЗ», водієм якого був мешканець Харківської області, знаходився вантаж м'яса яловичини загальною вагою 1250 кг та запчастин до газових котлів.

В той же час неподалік від затримання цього авто виявлено та затримано особу на транспортному засобі марки «ВАЗ». В подальшому було встановлено, що саме цей він надавав допомогу у здійсненні протиправній діяльності, спостерігав та відслідковував прикордонні наряди на державному кордоні. Ним виявися громадянин України, також мешканець Харківської області. В ході огляду прилеглої місцевості прикордонники виявили приховані 13 коробок з водяними насосами, 2 коробки та пакунок з перехідниками до труб, які, скоріш за все, були підготовлені до переміщення через кордон.

Стосовно затриманих осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Вилучений товар та транспортний засіб передано встановленим порядком співробітникам ДФС України у Луганській області.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *