Петро Порошенко привітав Олександра Лукашенка з нагоди Дня незалежності Білорусі




Президент України Петро Порошенко надіслав вітального листа Президенту Білорусі Олександру Лукашенку з нагоди національного свята – Дня незалежності Республіки Білорусь.

Глава Української держави відзначив, що розвиток добросусідських українсько-білоруських відносин, основаних на принципах рівноправного партнерства та довіри – найважливіший пріоритет двосторонньої взаємодії України і Білорусі.

Петро Порошенко відзначив динаміку багатосторонньої співпраці між Україною та Республікою Білорусь, у тому числі в торгівельно-економічній сфері. «Ефективна координація спільних зусиль з реалізації задач практичного характеру сприяє успішній імплементації домовленостей, досягнутих під час нашої зустрічі у квітні. Певен, що Ваш майбутній візит в Україну стане ще одним важливим кроком на шляху поглиблення конструктивного діалогу між двома країнами», – зазначив у листі Президент.

Глава держави побажав білоруському колезі міцного здоров’я, добробуту та подальших успіхів на високій посаді, а дружньому білоруському народу – миру і процвітання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *