Служба зайнятості розробила кишеньковий Центр Розвитку Підприємництва

Служба зайнятості все більше пристосовує та наближає свої сервіси до клієнтів. На сьогодні одним з пріоритетних напрямків роботи є стимулювання підприємницької ініціативи серед населення та підтримка і розвиток малого та середнього бізнесу регіону.

Саме для цього був розроблений мобільний Центр розвитку підприємництва, що представляє собою онлайн-додаток для людей, які бажають започаткувати власну справу, і для діючих підприємців, які планують інвестувати кошти, або шукають співвласників для свого бізнесу. Головною метою Центру є інформаційний супровід з юридичних, фінансових, матеріально-технічних, бухгалтерських, консалтингових та інших питань.

Додаток має простий, зрозумілий та зручний інтерфейс з можливістю онлайн входу до особистого Кабінету підприємця та короткий опис основного призначення програми. Основні кнопки заздалегідь допомагають користувачу зорієнтуватись та увійти у необхідний розділ, яких всього п’ять:

  • тим, хто тільки планує започаткувати власну справу;
  • основні запитання щодо ведення підприємницької діяльності;
  • якщо у користувача є ідея, але бракує знань для її реалізації;
  • фандрейзінг – перелік джерел фінансування для тих, хто шукає кошти для організації власної справи;
  • краудфандінг – перелік джерел фінансування для тих, хто шукає кошти для організації власної справи.

Щоб завантажити мобільний додаток Центр Розвитку Підприємництва, необхідно,  відсканувавши відповідний QR-код, перейти за отриманим посиланням.

Ці нововведення сприятимуть розповсюдженню послуг служби зайнятості серед населення, зокрема, серед представників малого та середнього бізнесу, які через велику завантаженість та зайнятість, ведуть рухливий засіб життя та для отримання інформації здебільшого користується смартфонами.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *