Відкриття Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей у Костянтинівському районі

3 липня до 85-річчя Донецькій області, згідно проекту «Гідна країна для гідних людей» у Костянтинівському районі, с.Білокузьмінівка відбулося урочисте відкриття Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей.

Відкриття Центру відбулося за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Стокоза Ігоря Сергійовича, заступника керівника апарату облдержадміністрації Костюніної Юлії Олександрівни, начальника управління у справах сім`ї та молоді  облдержадміністрації Золкіної  Лілії  Іванівни,  в.о. голови Костянтинівської районної державної адміністрації Ісакова Олега Івановича, керівника Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей Губар Оксани Сергіївни.

Гості привітали мешканців села з важливою  подією –  відкриттям Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей та розрізали символічну стрічку. Далі молодь, діти та всі бажаючі мали змогу пройти до Центру, роздивитися та прослухати презентацію щодо діяльності Центру. Впродовж всього заходу для гостей та мешканців села лунали пісні від вихованців   РБК «Ювілейний».

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *