Відкриття Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей у м.Костянтинівка

2 липня до 85-річчя Донецькій області, згідно проекту «Гідна країна для гідних людей» у м.Костянтинівка відбулося урочисте відкриття Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей.

Відкриття Центру відбулося за участю начальника управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації Золкіної Л.І., заступника міського голови Костянтинівської міської ради Коваленко Тетяни Станіславівни, начальник відділу у справах сім’ї і молоді Костянтинівської міської ради Ткаченко Світлани Леонідівни,керівника Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей Приходченко Євгенії Юр’ївни.

Гості привітали мешканців міста з важливою  подією –  відкриттям Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей та розрізали символічну стрічку. Далі всі бажаючі мали змогу пройти до Центру, роздивитися, прослухати презентацію щодо діяльності Центру та прийняти участь у майстер-класі «Гілка калини». Наприкінці заходу молодь міста подарувала всім учасникам заходу яскравий флешмоб та запустили повітряні кульки з найкращими побажаннями та сподіваннями!

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *