Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України прийняв рішення про направлення Голові парламенту висновків Комітету та подань стосовно народних депутатів України Є. Дейдея та О. Довгого

Окремими засобами масової інформації поширено некоректні дані щодо рішень Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України стосовно народних депутатів України Є. Дейдея та О. Довгого.

У зв’язку з цим Генеральна прокуратура інформує, що 3 липня 2017 року Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України розглянув подання Генерального прокурора України Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Є. Дейдея. За результатами розгляду Комітет прийняв рішення ухвалити висновок щодо подання «Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Є. Дейдея», підтриманого та внесеного до Верховної Ради України Генеральним прокурором України Луценком Ю.В. від 21 червня 2017 року та направити Голові Верховної Ради України висновок Комітету, зазначене подання і пояснення народного депутата України Є. Дейдея.

Крім цього, 4 липня 2017 року Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України розглянув подання Генерального прокурора України Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України О. Довгого. За результатами розгляду цього подання Комітетом також було прийнято рішення про направлення Голові Верховної Ради України висновку Комітету, зазначеного подання та пояснення народного депутата України О. Довгого.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *