На тебе чекають вдома



Слов’янський районний суд Донецької області звільнив від покарання ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».
Упродовж квітня – травня 2014 року чоловік перебував у складі одного з незаконних збройних формувань так званої «ДНР», охороняв захоплені бойовиками адміністративні будівлі Слов’янська.
На початку активних бойових дій він вирішив покинути ряди терористичних угруповань, оскільки не міг воювати проти власного народу, вбачаючи у діях бойовиків злочинний характер. Побоюючись кримінальної відповідальності, чоловік протягом тривалого часу переховувався на тимчасово непідконтрольній території Донецької області.
Згодом він звернувся із заявою до правоохоронців і співробітники СБУ переправили чоловіка на підконтрольну українській владі територію.
Зважаючи на відсутність у його діях складу тяжкого злочину, добровільну заяву та допомогу слідству, суд звільнив колишнього бойовика від кримінальної відповідальності.
Після отримання ухвали суду чоловік звернувся до учасників НЗФ та наголосив на реальних перспективах, що відкриваються для тих, хто вирішив скористатися Програмою «На тебе чекають вдома».
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *