В Центрах обслуговування платників Луганщини надано понад 37 тисяч …

В Центрах обслуговування платників Луганщини надано понад 37 тисяч адмінпослуг

Обслуговування платників податків та громадян Луганщини здійснюється у 18 Центрах обслуговування платників.
У них протягом шести місяців поточного року надано 258,3 тис. послуг та сервісів, у тому числі 37,4 тис. адміністративних послуг.

Найчастіше відвідувачі ЦОПів користуються послугою з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За вказаний період було надано 20,8 тис. таких карток.

За послугою з реєстрації книг обліку розрахункових операцій суб`єкти господарювання звернулися 2,6 тис. разів, з реєстрації розрахункових книжок – 775.

За цей час також видано 1,9 тис. ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Частими клієнтами Центрів обслуговування є платники єдиного податку. За звітний період понад 2,1 тис. підприємців зареєструвалися платниками єдиного податку та 3,2 тис. «спрощенців» звернулися за наданням витягу з реєстру платників єдиного податку, з реєстрації книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 2,1 тис.

Жителі області зверталися до ЦОПів за довідкою про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), довідкою про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами фіскальної служби.

З повним переліком послуг можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДФС у Луганській області: http://lg.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/182018.html.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *