Перший заступник Генерального прокурора Дмитро Сторожук провів робочу зустріч із Спеціальним представником ОБСЄ та Координатором з питань боротьби з торгівлею людьми М. Джарбусиновою

7 липня 2017 року в Генеральній прокуратурі України відбулася робоча зустріч першого заступника Генерального прокурора Дмитра Сторожука із Спеціальним представником ОБСЄ та Координатором з питань боротьби з торгівлею людьми М. Джарбусиновою.

Під час заходу сторони розглянули актуальні питання протидії організованій злочинності, у тому числі торгівлі людьми. Іноземного гостя детально поінформовано про результати роботи відомства у даній сфері, зокрема, ознайомлено з підходами до координації правоохоронних органів, заходами із запобігання, виявлення, припинення та розслідування злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. Окремо висловлено вдячність ОБСЄ за допомогу в організації навчальних заходів, орієнтованих на підвищення професійного рівня українських правоохоронців.

Сторони відзначили конструктивний характер взаємодії та узгодили подальші спільні кроки на напрямку запобігання і протидії торгівлі людьми.

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *