Дмитро Сторожук нагородив грамотами міжнародних експертів та співробітників прокуратури за значний вклад в боротьбу з торгівлею людьми (ФОТО)

Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук нагородив почесними грамотами міжнародних та національних експертів та співробітників Генеральної прокуратури за значний вклад в боротьбу з торгівлею людьми в Україні. Також свої відзнаки отримали співробітники Національної поліції України та Міністерства соціальної політики України.

Серед нагороджених:

– Спеціальний представник та Координатор ОБСЄ з протидії торгівлі людьми, посол Мадіна Джарбуссинова;
– Координатор проектів ОБСЄ в Україні, посол Вайдотас Верба;
– Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Манфред Профазі;
– Керівник програми «людська безпека» Координатор проектів ОБСЄ в Україні Тетяна Руденко;
– Президент громадської організації «Ла Страда – Україна» Катерина Левченко;
– Прокурор відділу Генеральної прокуратури України Олександр Єгоров;
– Заступник начальника відділу Генеральної прокуратури України Євген Сологуб;
– Прокурор відділу Генеральної прокуратури України Наталія Бабенко.

Під час зустрічі Спеціальний представник та Координатор ОБСЄ з протидії торгівлі людьми, посол Мадіна Джарбуссинова подякувала співробітникам Генеральної прокуратури України за сумлінну працю. «В країнах, де прокуратура бере на себе координацію роботи силових структур у боротьбі з торгівлею людьми ми можемо констатувати набагато кращий результат і Україна лише підтвердила цей висновок», – наголосила Мадіна Джарбуссинова.
В свою чергу перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук подякував представникам міжнародної спільноти та національним експертам за гідну оцінку роботи Генпрокуратури в галузі боротьби з торгівлею людьми. «Це лише проміжний результат нашої діяльності у протидії торгівлі людьми, ми не збираємося зупинятися на досягнутому і я вдячний, всім вам за вашу допомогу і підтримку», – зазначив Дмитро Сторожук.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *