У Краматорську відкрито офіс Укртрансбезпеки

Сьогодні у Краматорську відкрився офіс Державної Служби України з безпеки на транспорті. В урочистому відкритті взяв участь перший заступник керівника Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський та Голова Укртрансбезпеки Михайло Ноняк. Усім присутнім показали катер та новий автотранспорт для інспекторів, а також відремонтоване приміщення, у якому є всі умови для роботи.

«Дороги Донеччини пошкоджені не тільки вантажним транспортом, а й війною. Поступове відновлення шляхів йде, і Укртрансбезпека стане у нагоді – це допоможе контролювати вагу великовантажних автомобілів, щоб не було перевантажу, контролювати безпеку на дорогах. Наша співпраця тільки починається і я вірю, що вона буде плідною», – наголосив Євген Вілінський.

Нагадаємо, Управління Укртрансбезпеки у Донецькій області є структурним підрозділом апарату Державної служби України з безпеки на транспорті, утвореним відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України. Основним завданням є здійснення відповідно до вимог законодавства України державного нагляду (контролю) за безпекою на автомобільному, міському електричному, залізничному, морському та річковому транспорті.

Департамент інформаційноїта внутрішньої політикиоблдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *