На лаві підсудних опинився помічник народного депутата України, який намагався заволодіти коштами потерпілого в сумі 200 тис грн

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за підозрою діючого помічника народного депутата України від «Радикальної партії Олега Ляшка» у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Вказана особа злочинним шляхом намагалася заволодіти грошовими коштами у великому розмірі потерпілого в сумі 200 тис грн нібито за «кришування» Інтернет-закладу.

При одержані частини грошових коштів зловмисник був затриманий.

Стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки з боку народних депутатів України зазначеної партії.

За результатами досудового розслідування 04.07.2017 обвинувальний акт у провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

За скоєний злочин помічнику народного депутата України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *