Дві команди прикордонників пройшли у наступне коло чемпіонату з футболу на Кубок героїв АТО

Нещодавно розпочався 3-й сезон Чемпіонату Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО, який проводиться третій рік поспіль.

Всеукраїнське Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» виступило засновником Федерації Футболу учасників АТО, яка в свою чергу організувала та провела на високому рівні два попередні сезони єдиної в Україні Футбольної Ліги учасників АТО.

Такі заходи в першу чергу є програмою психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій. Варто зазначити, що завдяки проведення цих заходів, в 2016 році своєрідну реабілітацію змогли пройти більше тисячі військовослужбовців.

Сьогодні на одній із спортивних баз Київської області закінчилося перше коло 3-го сезону футболу на Кубок героїв АТО. І якщо минулого року участь у заходах взяли 44 команди, то цього року Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО сезону 2017 року представлена 56 командами сектору безпеки і оборони та ветеранів війни, учасників АТО, які змагаються між собою в два кола(весна та осінь) в шістьох дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ, – в 38 містах України.

Перше коло проходило з 2 квітня по 9 липня. Наразі дві команди прикордонників – «Північ» та «Захід», зайняли призові місця та пройшли у наступне коло чемпіонату, яке пройде з 30 липня по 8 жовтня.

Фінальна частина змагань на Кубок героїв АТО буде проходити з 9 по 14 жовтня.

За результатами чемпіонату за Красень-Кубок героїв АТО, який є перехідним, будуть боротися 16 кращих команд Всеукраїнської Футбольної ліги учасників АТО.

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *