Про оздоровчу компанію у Донецькій області

14 липня 2017 року в  ДП УДЦ «Молода гвардія» розпочнеться VІІ тематичну зміну «Усі ми діти твої, Україно!».  Від Донецької області на оздоровлення та відпочинок направились 96 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. З них дитячі творчі колективи, ансамблі з міст Добропілля, Краматорськ, Слов’янськ, які представлять нашу область на Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!». Ціль зміни – організація виховного пізнавально-розвиваючого простору для формування патріотизму, шанобливого ставлення до культурної спадщини свого народу і толерантного сприйняття культури інших народів.

Зміна триватиме 21 день з 14.07 до 03.08.2017 року.

Наступна зміна планується з 05 серпня.

Бажаємо дітям гарного відпочинку, незабутніх канікул, нових друзів, яскравих емоцій та перемоги!

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Також 14 липня 2017 року 10 дітей, що постраждали внаслідок бойових дій (з міст Авдіївки, Маріуполя, Торецька та Слов’янського району) направляться на відпочинок до Республіки Кіпр. На протязі всього відпочинку з дітьми буде постійно перебувати вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гранітного, який вільно володіє англійською та грецькою мовами, має багаторічний досвід роботи з дітьми.

 Діти будуть проживати у дитячому центрі с. Продромос (високогірне селище в горах Троодос). На них чекає свіже повітря, яскравий краєвид, незабутні екскурсії та багато нових цікавих вражень від колориту прекрасного Кіпру.

Відпочинок триватиме 10 днів (з 15.07 по 25.07.2017 року).

Висловлюємо щиру вдячність Міністру освіти і культури Республіки Кіпр Костасу Кадісу та Міністерству соціальної політики України за організацію !

15 липня 2017 року у дитячому оздоровчому таборі «Дивосвіт» (Херсонська область, Каланчацький район, с. Раздольне) розпочнеться відпочинкова зміна для 20 дітей Донецької області з лінії зіткнення за кошти обласного бюджету Херсонської обласної державної адміністрації.

Зміна триватиме 10 днів (15.07 – 24.07.2017).

Під час відпочинку для дітей будуть заплановані екскурсії, творчі заняття, на яких вони матимуть можливість проявити себе в новому оточенні, розвинути творчі здібності.

У серпні місяці відпочинок планується для 180 дітей з лінії зіткнення.

Висловлюємо щиру подяку Херсонській облдержадміністрації за надану можливість оздоровити дітей вищевказаної категорії. Ці діти більш за інших потребують уваги та підтримки, у зв’язку зі складними обставинами внаслідок бойових дій.

В ДПУ МДЦ «Артек» на  базі санаторно-курортного комплексу «Пуща Озерна» (м. Київ) 16 липня 2017 року розпочнеться VІІ тематична зміна «Змінимо світ на краще». До міжнародного центру від Донецької області направляться 69 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Традиційна міжнародна зміна в Артеку. Центральними заходами стануть День Миру, чергова Асамблея Всесвітньої Дитячої Ліги Націй, Фестиваль проектів та фестивалів миротворчої діяльності.

В рамках зміни відбудеться:

  • Національне скаутське Джамборі
  • Фестиваль авторів дитячих пісень;
  • конкурс «Робінзонада»;
  • вишкіл «Нове покоління за безпечний світ»;
  • змінюй світ інформацією – медійний проект – «Говори і Україна тебе почує»;
  • пісочна терапія с Владою Бучко;
  • освітнє лате– ранкові зустрічі артеківців з видатними людьми;
  • змагання на радіокерованих катерах;
  • тематичний тиждень англійської мови «English Education Fest» спільно з ISIC Ukraine

Партнери: Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра, Національна комісія у справах ЮНЕСКО.

Зміна триватиме 21 день з 16.07 до 05.08.2017 року.

Наступна зміна планується з 08 серпня.

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *