Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/60; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» 20/40; «Гнутове» – 20/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 39,1 тисяч осіб та 5,3 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9558 осіб та 1157 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8760 осіб та 1635 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» –8307 осіб та 1605 транспортн      их засобів;

«Гнутове» – 4205 осіб та 937 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8346 осіб.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками ДФС виявили два автомобілі, якими наші співвітчизники перевозили до не контрольованої території товари – автозапчастини та стартові пакети одного з мобільних операторів у кількості 5 600 штук на загальну суму 200 тисяч гривень. Транспортні  засоби передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону зупинили громадянку України, яка прямувала до не контрольованої території з продуктами харчування та косметикою на загальну суму 58,5 тисяч гривень. Товар передано ДФС для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідував 21 автомобіль з вантажем будівельних матеріалів, товарів медичного призначення, гігієнічних виробів загальною вагою 327,7 тонн. Вантаж направлений для жителів Донеччини  від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

 Державна прикордонна служба України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *