У Бахмуті з’явилася «Зелена зупинка» завдяки зусяллям студентів

В рамках проекту «Школа юного громадянина» студенти вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих в м. Бахмут ознайомились з основами місцевого самоврядування. Ініціативні групи подали сім петицій на сайт Бахмутської міської ради з креативними ідеями щодо розвитку Бахмуту. Однією з пропозицій було обладнання «зеленої» зупинки. Петиція надійшла від ініціативної групи студентів-випускників Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії.

8 липня 2017 року в день вручення дипломів в ННППІ УІПА,  випускники подарували місту «Зелену зупинку» під назвою «Інженерна академія». Тепер замість старої конструкції для очікування маршруток та тролейбусів, стоїть відремонтований та пофарбований павільйон, де на бокових панелях  встановили горщики та висадили в них різноманітні квіти. У  реконструкції  павільйону студентам допомогло комунальне підприємство «Бахмутелектротранс». Ця зупинка стане красою не тільки  міста, а й всій області.

Цим подарунком випускники закликають молодь буди небайдужими до рідного міста і залишати такі подарунки на згадку про себе.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *