На Донеччині модернізують автобусні павільйони, а у Слов’янському районі реалізують проект з енергоефективності

У Слов’янському районі Донецької області завершується реалізаціяінфраструктурного проекту з енергоефективності. В рамках проекту за рахунок коштів обласного бюджету проводиться реконструкція мереж зовнішнього освітлення в Маяківській, Долинській, Мирнинській, Христищанській, Андріївській та Билбасівській сільських радах.

Встановлення нового обладнання дозволить значно зменшити споживання електроенергії, заощадити місцеві бюджети. Позитивний вплив на дорожньо-транспортну ситуацію відчують понад 14 тис. мешканців сіл. Разом з тим, за дорученням голови Донецької обласної державної адміністрації у регіоні проводяться заходи з модернізації автобусних павільйонів та стел. Реалізацію заходів покладено на Облавтодор, а контроль за виконанням робіт здійснює обласний департамент розвитку базових галузей промисловості.

«На сьогоднішній день з обласного бюджету виділено 6 мільйонів 30 тисяч гривень в рамках програми економічно-соціального розвитку для облаштування трьох стел на в’їзді в нашу область, 5 автопавільйонів. По чотирьом з них вже роботи закінчені. Автопавільйони будуть облаштовані плиткою ФЕМ. На місця проведення робіт виїжджають спеціалісти нашого департаменту, щоб проконтролювати якість виконання проектів», – наголосив директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Артем Литвинов.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики  облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *