Привітання голови Донецької ОДА Павла Жебрівського з Днем металурга

Шановні металурги!

Прийміть сердечні вітання з вашим професійним святом!

Як і в колишні часи, професія металурга залишається справою сильних, працьовитих, стійких духом людей. Ви – представники славної і почесної професії, сьогодні гідно продовжуєте традиції своїх попередників, колись створили славу наших заводів.

Метал – основа промисловості, без нього неможливо уявити наше життя, роботу заводів і фабрик. Ми віддаємо належне вам, шановні металурги, за те, що ви при серйозних труднощах, в складних ринкових умовах економіки зуміли зберегти потенціал своєї галузі і знайшли шляхи інтенсифікації та підвищення ефективності її роботи.

Ваша щоденна й наполеглива пра­ця возвеличує наш край і зміцнює його економіку. Ваші успіхи – це запорука добробуту не лише Донеччини, а й усієї України. Ми по праву пишаємося вашою трудовою звитягою і зробимо все залежне для стабільного розвитку галузі. Слова щирої вдячності і подяки, які звучать в цей день, – данина глибокої пошани до людей, хто зв’язав свої долі з металургійними підприємствами України.

Бажаю вам сімейного благополуччя, здоров’я, процвітання та життєвої сили. Хай ваша праця завжди супроводжується успіхами, а плани втілюються в життя. Щастя і процвітання вам і вашим близьким!

Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *