Донецька обласна служба зайнятості інформує про проведення круглого столу «Врегулювання ситуації на ринку праці регіону шляхом створення нових робочих місць, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу: досвід і перспективи»

19 липня Донецькою обласною службою зайнятості у місті Краматорськ буде проведено засідання круглого столу «Врегулювання ситуації на ринку праці регіону шляхом створення нових робочих місць, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу: досвід і перспективи» за участю голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, в.о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерія Ярошенка, представників органів державного управління, керівників місцевих органів виконавчої влади,  представників міжнародних проектів та громадських організацій (Чеської неурядової організації «Людина в біді», «SOS-Краматорск», БО “Всеукраїнський благодійний фонд “ГОРЄНІЄ”, ПРООН) та інших.

Метою заходу є знаходження точок дотику у формуванні політики ефективної зайнятості населення регіону шляхом сприяння розвитку трудового потенціалу та підтримки бізнесу і стартапів в пріоритетних секторах економіки.

Під час круглого столу будуть проведені дискусії за напрямами:

– сучасний стан регіонального ринку праці: загальні тенденції, перспективи розвитку;

–  розширення сфери прикладання праці шляхом створення нових робочих місць,  сприяння розвитку малого та середнього бізнесу;

– досвід співпраці з міжнародними проектами та громадськими організаціями у вирішенні питань зайнятості населення;

– робота над Проектом «Український донецький куркуль» в рамках реалізації Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Донецькій області.

Впродовж заходу у представників ЗМІ буде можливість поспілкуватися з підприємцями-переможцями грантових програм, які вже пройшли конкурсний відбір до участі у Проекті «Український донецький куркуль» у рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Донецького регіону, так і з тими, хто у найближчий час планує взяти участь у Проекті.

Захід відбудеться 19 липня 2017 року об 11-00 год. за адресою: м. Краматорськ, бульвар  Краматорський, 41. Реєстрація учасників розпочнеться о 10-30 год.

Контактна особа 066-725-60-45 Дубініна Світлана.

Донецька обласна служба зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *