Підприємництво – це просто, достатньо лише бажання

Нещодавно за сприянням служби зайнятості в місті Волноваха розпочав діяльність новий приватний підприємець – Віталій Мягкий. Звернувшись до міського центру зайнятості з метою знайти роботу, чоловік виявив бажання започаткувати власну справу. Саме тому він був направлений навчатись у місто Краматорськ за курсом «Основи підприємницької діяльності», після чого розробив бізнес-план за темою «Виноградарство».

Сім’я молодого чоловіка культивує виноград вже на протязі п’яти років, вирощуючи багато різних сортів на власній ділянці біля свого будинку. Саме тому із соковитих ягід величної рослини, які дуже корисні і подобаються людям, Віталій вирішив зробити бізнес. Його родина підтримує та всіляко допомагає чоловіку реалізувати стартап.

Виноград – це прекрасний дар природи, єдина рослина, яку вивчає ціла наука – Ампелографія. Існує понад 60 видів цих рослин, з яких близько 20 використовуються для схрещування та виведення культурних сортів. Виноград має славу цілющого, високопоживного продукту, його ягоди містять значну кількість легкозасвоюваних цукрів, вітаміни, мінеральні солі (кальцію, заліза, фосфору).

Завдяки отриманої у центрі зайнятості інформації, Віталій дізнався, дуже зацікавився та планує брати участь у проекті «Український донецький куркуль» в рамках Програми розвитку малого та середнього бізнесу Донецької області, що дозволить молодому підприємцю не зупинятися на досягнутому.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *