Ми будемо боротися, щоб ліквідувати колючі дроти – Президент про звільнення окупованих територій України та Грузії




Заради звільнення своїх окупованих територій України та Грузії від агресора – Росії, ці дві держави мають об’єднати зусилля та зусилля світової спільноти. Саме єдність змусить Росію звільнити окуповані нею території інших держав, переконаний Президент Петро Порошенко.

«В нас є спільний агресор – і в України, і в Грузії – це Російська Федерація. І як я вже сказав – дуже схожа ситуація на окупованих територіях: безлад, безнадія, гуманітарна катастрофа. І що ж треба зробити для того, щоб звільнити цю територію від окупації? Ми наголошуємо на тому, що це є політико-дипломатичний шлях. І для цього нам потрібна єдність всього світу і солідарність з Грузією, і з Україною. Я вірю, що сьогодні світ об’єднаний, Росія залишається в ізоляції. Росія мусить зробити кроки, які будуть сприяти деокупації української і грузинської територій», –  наголосив Глава держави під час відвідин лінії розмежування з окупованим Цхінвальським регіоном. 

Петро Порошенко наголосив, що така ситуація спонукає владу боротися за відновлення суверенітету та територіальної цілісності їх держав. «Одна із головних цілей бути тут (на лінії розмежування – ред.) для того, щоб продемонструвати цим людям – вони не одні. Про них пам’ятає весь світ. І ми будемо боротися, щоб ліквідувати ці колючі дроти», – наголосив Глава Української держави.

Відео

ф

Державний візит Президента до Грузії

18 липня 2017 року – 10:31

















































































































































































































































































































ф

Державний візит Президента до Грузії

18 липня 2017 року – 10:31














































































Спільна прес-конференція Президента України Петра Порошенка та Президента Грузії Георгі Маргвелашвілі за результатами двосторонньої зустрічі в рамках державного візиту глави Української держави до Грузії, 18 липня 2017 року

© Фото Михайла Палінчака





























































































































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *