Вадим Данієлян: обласна влада пішла на безпрецедентний крок задля …

Вадим Данієлян: обласна влада пішла на безпрецедентний крок задля відновлення водопостачання у Лисичанську

Мешканці селища шахти «Матроська», які вже 10 днів потерпають без води, звернулись по допомогу до обласної влади.
Люди зазначили, що незважаючи на відсутність заборгованості за воду, вже вдруге селище «Матроське» відключають від водопостачання. Обурені бездіяльністю міської влади лисичани погрожували не припиняти акції протесту до відновлення водопостачання, хоча б віялового. Адже, крім побутових проблем, які частково вирішують поставки технічної та питної води силами ДСНС, для багатьох важливо зберегти врожай на присадибних ділянках, який є чи не єдиною можливістю безбідно перезимувати.
З ініціативною групою зустрівся заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян.
«Саме в цей час голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вирішує на державному рівні проблеми шахтарів «Лисичанськвугілля» та з відключенням ТОВ «ЛЕО» об’єктів водно-каналізаційного господарства області від енергопостачання.
Щодо конкретно вашої ситуації. Вона розглянута на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС, де прийняте рішення про проведення комплексної перевірки силовими структурами діяльності ЛКСП «Лисичанськводоканал».
Обласна влада пішла на безпрецедентний крок, виділивши підприємству 2,5 млн грн на погашення заборгованості та поставила завдання Лисичанській міськраді забезпечити щомісячну оплату поточних платежів у сумі 1,0 млн грн. Проте, міськрада зволікає з проведенням позачергової сесії», – роз’яснив ситуацію Вадим Данієлян.
«Вимагайте від своїх депутатів прийняття відповідного рішення щодо роботи міськводоканалу!» – наголосив він.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *