Загострення у зоні АТО: бойовики застосували Град, артилерію і танки — дев’ять військових загинули

За минулу добу і рано вранці четверга, 20 липня, в зоні проведення антитерористичної операції загинули дев’ять українських військовослужбовців, ще шість солдатів отримали поранення.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає НВ.

За словами представника Міноборони, четверо бійців АТО загинули під час ранкового обстрілу Красногоровки, двоє – в районі Новгородського і Мар’їнки, ще троє – в результаті вибуху міни в Новотошківському.

Під Красногорівкою близько 4 ранку бойовики здійснили масований обстріл позицій української армії з Градів, танків, мінометів і артилерії.

За минулу добу на луганському напрямку основні бойові дії велися в районі Новозванівка, там противник застосував кулемети, гранатомети і озброєння на БМП. Було неспокійно в районі Станиці Луганської.

На донецькому напрямку бойовики провели мінометний обстріл біля Авдіївки. Також противник влаштовував провокації в районі Пісок, Луганського. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

На маріупольському напрямі “гарячою” точкою була Красногорівка. Мінометні обстріли також зафіксовані в районі Гнутового.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *