Фонд соціального страхування провів робочу нараду у Покровську

У місті Покровськ 18 липня у приміщенні будинку культури ПАО «Шахтоуправління «Покровське» відбулась робоча нарада за участі керівників відділів управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Донецькій області щодо завершення реорганізації Фондів соціального страхування.

У робочій нараді взяв участь директор Фонду соціального страхування України Є. Баженков.

У своєму вступному слові начальник управління ІД Фонду у Донецькій області Л. Давиденко окреслила основні заходи, пов’язані з реорганізацією двох Фондів, які вже виконані у області.

З урахуванням особливостей адміністративно-територіального поділу Донецької області, створена структура управління у містах та районах. Так, на сьогодняшній день до складу управління входять 50 відділень, дані про які (назва, адреса, керівники) внесені до єдиного державного реєстру. Реєстрація відбулась за тими юридичними адресами, де на сьогодняшній день знаходяться робочі органи Фондів. Деякі відділення для покращення виконання своїх обов’язків шукають інші приміщення. Тому після 1 серпня можлива зміна їх адрес, про що будуть внесені відповідні поточнення до реєстру.

Також дії з реорганізації супроводжувались вирішенням кадрових питань. На даному етапі управління вже підписані контракти з керівниками відділів управління, термін дії яких починається з 1 серпня 2017 року.

Ведеться активна робота з інформаційно – технічного обслуговування баз даних двох Фондів задля попередження втрати даних, збоїв їх використання із урахуванням нещодавніх кібератак.

Керівники відділів управління ІД Фонду проінформували присутніх про особливості роботи в умовах проведення АТО з забезпечення постраждалих на виробництві страховими виплатами та медико – соціальною реабілітацією, а також про повноваження та функції відділів з роботи зі страховими компаніями.

Досвідом роботи поділились з присутніми керівники відділень  ІД Фонду у м. Маріуполь П. Даглі та у Будьонівскому районі м. Донецьк В. Кінчевська.

Про організацію роботи Бахмутської міської виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з виконання уставних задач розповіла І. Доленко, директор Бахмутської міської виконавчої дирекції.

За результатами наради були окреслені певні заходи, виконання яких дозволить організувати повноцінну роботу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Донецькій області з 1 серпня поточного року.

Обласне управління Фонду соцстрахування

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *