Фестиваль, що популяризує серед молоді Шевченка, почав кампанію на Спільнокошті

Організатори Фестивалю Тараса Шевченка «Ше.Fest» почали кампанію збору коштів на краудфандинговій платформі Спільнокошт. Про це повідомляє VIDIA.

«Ше.Fest – більше ніж музика. Передусім це Тарас Шевченко, який у нас не лише молодий і актуальний, а й близький кожному. Чотири роки наша команда працює над тим, щоби “Кобзар” був зрозумілий усім»,— пояснюють організатори.

Цьогорічний — четвертий — Ше.Fest відбудеться 12-13 серпня. В ньому візьмуть участь близько 20 українських гуртів, які вже зараз готують пісні на слова Шевченка. Окрім того, буде ніч акустичної музики та українського кіно.

Зібрати планують 50 000 гривень. Гроші спрямують на вдосконалення фестивалю.

«З року в рік на нас лягає все значиміша місія – якомога краще і якісніше показати молоді справжнього Тараса, який у них зі шкільної програми закарбувався виключно в шапці і з вусами. Наше завдання – зняти ту шапку, а вуса… взагалі зголити. Тому твій внесок буде щось більше ніж гроші, це буде вклад в розуміння себе українця та в підтримання Шевченка-хіпстера, яким він був і лишається вже протягом двох століть», – кажуть організатори фестивалю.

Підтримати проект можна тут.

Нагадаємо, до 70-річчя українського поселення в Австралії влаштували  грандіозний фестиваль.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *