На Донеччині провели нараду щодо оздоровлення громадян

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 18 липня 2017 року за технічною допомогою Головного управління ДСНС України в Донецькій області проведена нарада у режимі відеоконференції з управліннями соціального захисту населення міських рад та райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій на тему «Організація санаторно-курортного оздоровлення пільгової категорії громадян у 2017 році».

На нараді розглянуто стан забезпечення санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю, постраждалих учасників антитерористичної операції, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та проблемні питання, які виникають під час роботи в цьому напрямку.

Наголошено на вжитті невідкладних заходів по оздоровленню пільгової категорії громадян, з урахуванням їх побажань та вибору санаторно-курортних закладів.

За інформацією управлінь соціального захисту населення області станом на 12.07.2017 до санаторно-курортних закладів направлено 983 запита на оздоровлення пільгової категорії громадян та отримано 770 гарантійних листів від оздоровчих закладів про згоду на оздоровлення 914 громадян та про готовність укладання договорів.

На даний час вже укладено 260 договорів по області та оздоровлено 127 громадян.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *